• F d Brukshandeln i Rydöbruk, Hylte kommun.
 • Entré till trädgård, söderläge Lgh 31 C
 • Hyreshuset från trädgården
 • Grillhörna till hyresgäster
 • Uteplats i söderläge 31 C
 • Nissadalsvägen Nr 31
 • Tillgänglig trädgård
 • Förråd till hyresgäster

Nissadalsvägen 31 A, B och C i Rydöbruk

Ca 9 kilometer från Hyltebruk finner du lugna Rydöbruk som präglas av den bruksmiljö som byggdes upp under början av 1900-talet men som genomgått en förändring till centrum för fritid och kultur. Ett stenkast från hyresfastigheten ligger den vackra 18-håls golfbanan Rydö GK och Hylte ryttarförenings ridsportsanläggning i Rydö Gård. Nämsta mataffär finns i Torup (3 km). På Nissadalsvägen 31 har vi sex stycken lägenheter i en hyresfastighet. Till lägenheterna finns en tillhörande trädgård som hyresgästerna fritt får nyttja. Extra förråd ingår, tvättmaskin och torktummlare finns i alla lägenheter. Fiberuppkoppling ingår i hyresavtalet (hyresgästen har eget abonnemang). En aviserad bilparkering finns i direkt anslutning till fastigheten och ingår i hyran. Bussförbindelse: Med Hallandstrafikens buss 401 kan du åka utan byten till både Halmstad, Torup och Hyltebruk. Tågförbindelser: Från Torup tar du dig med Krösatågen till både Halmstad och Nässjö. Hyresfastigheten ligger i fin omgivning med Knystafors bakom husknuten. Fin natur som är trevligt för friluftsliv och vandring. Det finns historiska byggnader i byn från industrialismen. Hyreshuset är ett riksintresse för kultruminnesvård i Hallands län. Själva hyreshuset uppfördes 1901 och är renoverad i flera steg sedan vi övertog huset 2014. Huset användes som brukshandel och som tjänstemannbostäder i det gamla industrisamhället. Bakom fastigheten går en stig ner till gamla konstnärsbyn och till Knystafors som idag utvecklas till en destination för god mat och rekreation. Läs mer om: Knystarian, Knystaforsen och FikabySteph som är exempel företag som bedrivs i den gamla konstnärsbyn.   

31 A Lgh nr 1001. På bottenvåningen finns en 2:a med groventré och uteplats i söderläge. Ytan är totalt 58 kvm. Lgh nr 1101. På andra våningen finns en 2:a. Ytan är totalt 62 kvm. Lgh nr 1102. På andra våningen finns en mysig 2:a. Ytan är totalt 58 kvm.

31 B Lgh nr 1001. På bottenvåningen finns en 3:a med kakelugn. Ytan är totalt 94 kvm. Lgh nr 1101. På andra våningen finns en 3:a. Ytan är totalt 78 kvm.

31 C På bottenvåningen finns en 2:a med kakelugn, egen ingång och uteplats i söderläge. Ytan är totalt 58 kvm.

Roskildegatan 11. 200 m från Högskolan i Halmstad.

 • Roskildegatan 11
 • Entré

Ca 200 m från Högskolan i Halmstad ligger denna attraktiva hyresfastighet med fyra lägenheter (3:or) i två plan. Lgh 1101, 1102, 1201 & 1202 med vardera totalyta på 64 kvm. Hyresvärden står för uppvärmning, varmvatten och sophantering. Hyresgästen har eget abonnemang gällande hushållsel och fiber. En parkering ingår i hyresavtalet. Gemensam tvättstuga i källarplan med tillhörande torkrum. Möjlighet att använda delar av trädgården finns. 

Furuvägen 28 i centrala Halmstad

Hyreshuset på Furuvägen har ett attraktivt läge i centrala Halmstad bakom området Nissastrand. Ett stenkast från hyreshuset ligger Linnéparken. Gym, mataffär, nöje och shopping finns inom 5 minuters promenadavstånd. Här finns sex stycken lägenheter i två plan med ett hus mot vägen och ett gårdshus: Lgh 1001, 1002, 1101, 1102,  vilka är fyra 2:or. Lgt 1001 och 1101, vilka är 1:or. Hyresvärden står för värme, varmvatten och sophantering. Hyresgästen har eget hushållsel samt fiber abonnemang. Gemensam tvättstuga med tillhörande torkrum. Nedan vy från Linnéparken där man skymtar en gul byggnad längst upp i högra hörnet. Det finns tre parkeringar på innegården som i första hand hyrs ut till hyresgäster, i andra hand till andra intressenter i närområdet. 

 • Furuvägen 28
 • Vy från Linnéparken i centrala Halmstad